cover115-1000x500

Кога модерните филмови би имале постери од златниот период на Холивуд

За време на филмските студии, Питер Сталтс имал многу идеи за своето прво остварување, но од нив единствено останале филмските постери кои ги направил.

hgvzujczxrc

Како најлесно да ги направите: Гламурозни бранови кои ќе ве претворат во холивудска убавица

Ретро трендовите од минатиот век постојано се враќаат во мода, а исклучок не се ниту фризурите.

Quality_Cafe_by_Aishado-700x325

„Quality“, најпопуларното кафуле во холивудските филмови

„Quality Cafe“, (или „Quality Diner“), можеме слободно да го наречеме најславното кафуле во светот со оглед на неговата медиумска застапеност.Можеби не ви звучи познато, но ве уверуваме дека и вие Continue reading