snl hillary clinton bar talk

Како Хилари Клинтон се снаоѓа во улогата на шанкерка?

Во обид да ја прикаже својата „поопуштена страна“ и притоа да го подобри својот рејтинг, поранешниот американски државен секретар и главен фаворит за демократски кандидат за претседател на САД, Хилари Continue reading