o-MOLOKAI-900

Прекрасната природа на Хаваите од птичја перспектива

Сон на секој турист и фантазија на секој адреналински зависник, така на кратко би ги опишале живописните Хаваи, кои доколку имате шанса задолжително треба да ги посетите. Се наоѓаат во северниот Continue reading