addf5bee79a17aab5193bb0e61bb3aa3

Фото на денот: Тунел до небото

Изградена во периодот помеѓу 13 и 14 век, прекрасната ренесансна палата, Палацо Векио, претставува една од најубавите градби во Фиренца. Оваа прекрсна црно-бела фотографија е снимена во една од просториите на објектот, а нејзин автор е Марсело Паскарела. Continue reading