Facebook_3474124c

Фејсбук трикови кои ќе ви ја зачуваат приватноста

Со помош на неколку едноставни потези, секој корисник ќе може своето искуство на Фејсбук да го направи целосно безбедно и безгрижно.

facebook360step-540x320

Фејсбук со новитет за своите корисници

Социјалната мрежа „Фејсбук“ постојано работи на нови опции и можности за корисниците, а последна новина е репродукцијата на видео снимки од 360 степени.

835_001

Како Фејсбук го врати Велес во 19 век?

Facebook минатата година воведе интересна помошна алатка за локации, односно кога ќе примите порака на Facebook од мобилен телефон веднаш под пораката пишува од каде е испратено. 

8-alternativnyih-sposobov-reklamyi-na-Facebook.

Наскоро размена на пари преку Фејсбук

Најголемата социјална мрежа во светот наскоро ќе се појави со нова опција во вашата апликација FB Messenger, а тоа е испраќање на пари.