jenstark-4-900x1076

Колоритна фасада во Калифорнија создава илузија на „топење“

Познат по неговиот необичен хипнотизирачки стил, Џен Старк неодамна беше дел од проектот на еден трговски центар во Калифорнија.

samantha-everton-2-girls-building-designboom-01-1000x500

„2 Girls Building“ – модерна зграда со фотографии наместо фасади

Деновиве центарот на Мелбурн предизвика големо внимание во медиумите и тоа поради една необична зграда.