178362c0_POPSUGAR_03.27.15_ProductVignette_033_edit.xxxlarge_2x

6 утрински навики кои можат позитивно да ви го променат денот

Првите неколку минути од утрото се можеби најважните кои одредуваат како ќе ви тргне денот. Но, ако судиме по борбата со алармот, ниту еден ден не ветува многу.