beautiful-girl-with-black-hair-and-red-lips-posing-in-the-blue-room-805x537

Неколку трикови за потраен кармин

Многу жени се трудат да најдат кармин кој ќе биде траен и ќе обезбеди убав изглед на нивните усни, па дури се спремни да платат многу висока цена.

61116935-zubi-desni-usne

Направете сами: Антибактериска вода за плакнење на устата

Иако се ефикасни, сепак, често антибактериските течности за плакнење на устата имаат превисоки цени.