PicMonkey-Collage17-1000x500

Уметност на усните

Ако добро го разбираме концептот на современото уметничко изразување, тогаш тоа значи дека секој дел од човечкото тело е потенцијално и идеално место за поставување на некое парче уметност.

lip-art-laura-jenkinson-part-2-1311-1000x500

Необични места за цртани јунаци

Лондонската уметница Лора Џенкинсон за кратко време постигна неверојатен успех кој може да се измери со големиот број следбеници на социјалните мрежи.

Shhh-Lips-155677-For-Downloads-155680

Што говори обликот на вашите усни за вас

Велат дека очите се огледало на душата, но постојат тврдења дека и останатите делови од телото говорат по нешто за вас, вашата личност и вашиот карактер.

cimet-1377436061-11574

5 причини за почеста употреба на цимет

Циметот е зачин кој освен што дава неверојатен вкус и арома на пијалоците и десертите кои ги приготвуваме, е и вистински благодет за организмот на човекот.