download (3)

Кои се условите за вработување во НАСА?

Американската вселенска агенција (НАСА) објави дека бара астронаути, а Бизнис Инсајдер одлучи да истражи кои се условите кои мора да ги задоволи потенцијален кандидат.

Screenshot_5

Сијалички + креативност = логорски оган во вашиот дом

Доколку сакате да им приредите романтично изненадување на вашите сакани, нема подобар начин од вкусна вечера и чаша вино поминати пред топол оган.