b267d181d51c7ee710032c8e021ae6cafa85f798

Употреба на кафето за нега и убавина

Кафето е еден од најомилените утрински напитоци со кои го започнуваме денот, но освен за расонување, кафето има широк спектар на употреба и кога станува збор за негата на лице Continue reading

MG_5474

Нови практични начини да ја искористите четкичката од старата маскара

Сигурни сме дека во вашиот несесер имате маскара која е при крај или која е сосема исушена.

orange_peel_getty_jan_2014

8 причини поради кои веќе нема да ја фрлате кората од портокалот

Лековитите својства на портокалот не се наоѓаат само во нејзината вкусна внатрешнина, туку и во самата кора.