cookie-decorating-art-mezesmanna-10

Унгарска слаткарка ги претвора колачињата во уметност

Доколку во скоро време планирате да ја посетите Унгарија, тогаш задолжително имајте на ум да ја посетите и Мезесмана, продавницата за декоративни слатки во која ќе ги пронајдете најневеројатните колачиња Continue reading

hungarian-money-concept-euro-barbara-bernat-3

Необична визија за изгледот на еврата

Кога станува збор за еврото како парична валута, има многу теми на кои може да се зборува, меѓутоа, за една работа би се согласиле сите, а тоа е дека може Continue reading