PicMonkey Collage

Највпечатливите улични изданија за време на модната недела во Токио

Токио не залудно во изминатите неколку години се стекна со репутација на „жешка точка“ кога е уличната мода во прашање.

pejac-street-art-the-great-wave

Фото на денот: Улични бранови

[vc_row][vc_column][mk_image image_width=”800″ image_height=”600″ crop=”true” lightbox=”true” frame_style=”border_shadow” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″ src=”http://block.com.mk/wp-content/uploads/2015/07/pejac-street-art-the-great-wave.jpg”][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Овој фантастичен графит е дело на уличниот уметник „Pejac“ од Јапонија.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]