boxer-braids-814678_w650

Како да си ги направите популарните боксерски плетенки?

Фризурата која не потсетува на детството во моментот е вистински хит на социјалните мрежи и помеѓу познатите трендсетерки.

maxresdefault

Брза фризура за долга или средна коса

Доколку имате долга коса со средна должина, погледнете го видеото кое прикажува крајно едноставна, а така ефективна фризура за моментите кога сакате да ја отстраните вашата коса од челото.