mauve15

Како би изгледал потенцијалниот туризам на Марс

Постојано прашувајќи се како би било да откриеме сосема нов и различен свет, парискиот фотограф Џулиен Мов создаде интересна серија фотографии „Greetings from Mars“

deposition-in-india

20 причини зошто да ја посетите древната Индија

Индија, земја во која цивилизациите и историјата се испреплетуваат, место на  огромен контраст меѓу богатството и бедата, прекрасна земја со интересна традиција, е навистина мистериозно место кое привлекува туристи од Continue reading