stye-660x425

3 едноставни начини да елиминирате јачмен од окото

Јачмен  е вид на очна  инфекција која се појавува на очните капаци и може да биде надворешна или внатрешна.

tromaktiko

Заборавете на пресата – овие намирници ја исправаат косата

Веќе сите знаат колку е штетно честото фенирање на косата, а да ја споменеме употребата на преса или хемиското исправање на косата.