bedheadhair2

5 некогаш неприфатливи трендови за убавината кои станаа „must-have“

Трендовите се менуваат од година во година – како на модната сцена така и на сцената на шминкањето, фирзурите – генерално убавината. Некогаш популарни, а потоа заборавени трендови повторно се Continue reading

sadsad6-1000x500

Женски фризури 2015: заборавете на омбре, тренди фризурите се исфарбани на половина

Заборавете на омбре, „балајаж“, сиви нијанси – најновиот тренд меѓу женските фризури е пола-пола.

y3XHh

5 модни трендови кои треба што побрзо да завршат

Уште пред да започнете да ја читате оваа статија, ве предупредуваме дека е многу можно да се пронајдете во неа, или пак некоја ваша драга личност, со оглед на тоа Continue reading