154-2zuwr8b8wnmv05sb5pux34

Карбонара компири со топен кашкавал и сланина

Најчестиот „гостин“ на сите трпези- компирот, овој пат во комбинација со топен кашкавал и сланина, претставува одлична шанса за деликатесен ручек, заслужен по напорниот работен ден…