PicMonkey Collage

Највпечатливите улични изданија за време на модната недела во Токио

Токио не залудно во изминатите неколку години се стекна со репутација на „жешка точка“ кога е уличната мода во прашање.

library-hotel-book-bed-tokyo-8-1000x500

Book and Bed Tokyo: хостел од соништата за љубителите на книгите

Страстни читатели, ова е хотелот за вас! Book and Bed Tokyo во основа е една симпатична книжарница со интересен дизајн, каде што може да ја минете ноќта. За оние кои сакаат читање Continue reading

library-hotel-book-bed-tokyo-8

Хотел во Токио за најголемите љубители на книгите

Многу луѓе ги сакаат книгите но, постојат и онакви кои буквално спијат до нив. „Книга и кревет Токио“ е хотел кој е тематски уреден во облик на библитека, каде буквално Continue reading

b1f5a93b7

Галерија на цветови кои лебдат

Посетителите на Националниот музеј Мираикан во Токио ќе имаат прилика да уживаат во една необична поставка која ја прикажува врската меѓу природата и техничките достигнувања кои можат да создадат навистина Continue reading