61038073-wc-skoljka-toaletni-papir-guliverthinkstock

Домашен спреј кој ќе се справи со непријатните мириси во тоалетот

Најголемиот виновник за ширењето на непријатните мириси во бањата е најчесто тоалетната школка, поради што често вложуваме повеќе пари за средства за хигиена од планираните.