asdasd5-1000x500

Bike balls – велосипедски светла со несекојдневен дизајн

Оние кои редовно возат велосипеди низ градот знаат колку се ранливи од големиот број невнимателни возачи и возачи кои повеќе внимание обрнуваат на својот телефон отколку на она што се Continue reading