Eagles-of-Death-Metal

„Еаgles of Death Metal“ зборуваат за терористичкиот напад во Париз

За време на концертот на „Eagles of Death Metal“ на 13 ноември во концертната сала Батаклан во Париз, вооружени лица влегоа во објектот и отворија оган врз толпата