Moon-blue-14273818-900-675

Вечерва ќе има Сина месечина: Што ја прави толку посебна?

Денеска на небото нé очекува настан кој се случува многу ретко – Сина месечина. Ако излезете надвор вечерва, ќе видите полна, светла месечина.