fullsize

Топ 6 вежби со столче за затегнување на целото тело

Времето се затоплува, а тоа значи полесна гардероба. Веруваме дека вишокот килограми кои ги добивте во текот на зимата ве загрижуваат. Затоа сега е вистинското време да направите нешто во Continue reading

living-the-life-you-want-2

15 совети до поздрав и посреќен живот

Велат, „во здраво тело – здрав дух“, но животот не учи дека ова е кружен процес, без кој телото не би било здраво доколку немаме внатрешен мир.

body-painting-uv-light-bodyscapes-john-poppleton-coverimage

Уметност на тело која ги осветлува ноќите

Џон Поплтон е уметник кој отсекогаш бил фасциниран од темнината и убавината на човечкото тело, од светот околу него и можноста да се соедини сето ова преку уметноста.

p00yp3yx

Што се случува кога ги „пукате“ прститe и колку е ова здраво?

Дали спаѓате во онаа група на луѓе кои имаат навика да ги испукуваат прстите (или останатите делови од телото)?