36-660x361-1000x500

Експеримент: Како изгледа животот без паметен телефон една седмица

Паметниот телефон е неопходен сопатник на секој претставник на таканаречената генерациј Y.

pes-1000x500

Disco Dog – првиот паметен елек за кучиња на Kickstarter

Модата за кучиња не е ништо ново, но технологијата погодна за носење досега беше повеќе или помалку резервирана само за луѓето.

maska za telefoni

Направи сам: Декоративна маска за телефон

Повеќето луѓе функционираат на тој начин што без разлика на тоа колку долго ги посакувале работите кои конечно ги добиле, по извесно време се заситуваат од истите.