Teletubbies-in-Black-White-Look-Like-A-Horror-Show__700

Црно-бели Телетабиси се најстрашното нешто што сте го виделе

Неодамна, на интернет се појави страшна црно-бела фотографија од ликовите на детската емисија Телетабиси и сите кои ја видоа се среќни што емисијата се појави во ерата на телевизијата во Continue reading