unseensidetheaters8-900x710

Од другата страна штиците што живот значат

Германскиот фотограф Клаус Фрам во неговата серија фотографии насловена „Bühnenwerk“ направена помеѓу 2010 и 2012 година, одлучи да одбере уникатна перспектива на празните театри ширум светот.

unnamed

Концерт на Наум Петрески во Рамстор Мол

Љубителите на виното, добрата песна, културата и подароците оваа сабота може да уживаат во богата програма која Рамстор Мол специјално ја подготви за денот на виното и љубовта (14.02).