shaolin-part-1-banner-big (1)

10 совети на монасите од Шаолин: Како да останете засекогаш млади?

Познати како мудри, физички подготвени за секаков предизвик и врвни во сè што прават, монасите од Шаолин имаат совети за тоа како да останете вечно млади.

?????????????????????????????????????????????

Дали е добро да имате тајни пред партнерот?

На почетокот на врската, додека партнерите не се запознаат подобро, тајните се сосема природна појава, меѓутоа, психолозите наведуваат дека искреноста е „билет“ за влез во среќна врска.