PicMonkey2-1000x500

Тие ќе ви ги заштитат зглобовите и ќе ви прават друштво додека работите

Можеби останатиот свет смислува како да завладее со планетата, но Јапонците прават ситници кои колку и да изгледаат необично, навистина се потребни во секојдневниот живот, во рутините, работата и одморот.

Blackberry_Curve_9320

Пристигнува новиот Блекбери со поинаква тастатура

Компанијата „Блекбери“ претстави нов смартфон што работи на Гугл Андроид оперативен систем и Кверту тастатура, како дел од планот за враќање на глобалните пазари.