14406028961

Тарантино изјави дека ќе сними уште 2 филма и потоа ќе замине во пензија

Американскиот режисер досега неколку пати повтори дека ќе престане да режира по десеттиот филм. Неговиот вестерн филм “The Hateful Eight“, кој за некој ден ќе почне да се прикажува во Continue reading