PicMonkey Collage

Доколку најпознатите Македонки имаа неколку килограми плус

За јавните личности, атрактивниот и здрав изглед е од голема важност. Особено за младите дами од шоу-бизнисот, за кои секогаш постои голем притисок да го негуваат својот изглед, и да Continue reading

20109golema

Ќе сноси ли некој одговорност за смртта на 9-годишната Тамара Димовска?

Почина 9-годишната Тамара Димовска од Велес, девојчето кое имаше искривен ‘рбет и чекаше државата да и одобри операција во странство, јавува Телеграф.