unseensidetheaters8-900x710

Од другата страна штиците што живот значат

Германскиот фотограф Клаус Фрам во неговата серија фотографии насловена „Bühnenwerk“ направена помеѓу 2010 и 2012 година, одлучи да одбере уникатна перспектива на празните театри ширум светот.

2785696800000578-0-image-m-12_1428937500846

Реакцијата на ова девојче за смртта на Муфаса ќе ви ги врати траумите од детството

Сите кои го гледале Кралот Лав сигурно ќе се согласат дека содржи едена од најсрцепарателните сцени во целата историја на Дизни.

photo 1

„Cloud Town“ – уникатен звук на домашната музичка сцена

Во последно време се поретко гледаме свежи бендови кои можат да се пофалат со посветеност, инвентивност и креативност.