527418410_1280x720

Магично видео од ноќно сурфање

Ова видео е навистина неверојатно. Самиот факт што претставува комбинација од талентирани сниматели, едни од најдобрите сурфери во светот и фантастични светла, навестува чиста магија.

surfnorway1-640x384

Сурферска сезона во норвешкото студенило

Норвешкиот директор на фотографија, Макс Ларисон, ги следеше овие двајца страстни сурфери, Тимоти Лејт и Алесандро Пиу, за време на сезоната во северна Норвешка.