PicMonkey Collage

Птица му го смачка носот на авион на „Turkish Airlines“

Неверојатни фотографии се појавија на социјалните мрежи, откако во вторникот патничкиот авион на „Turkish Airlines“ беше принуден да слета по силниот удар со птица.