12516462_10204220984525006_368911101_n

„ПОЕЗИЈА ВО ГЛУВАТА СОБА број 5“

Студент ФМ 92,9, радиото на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ по петти пат го распишува конкурсот за избор на најдобар млад поет дебитант – „Поезија во глувата соба“.

radio-600x400

Конкурс за „Поезија во глувата соба“ број 4

Студент ФМ 92,9, радиото на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ по четврти пат го распишува конкурсот за избор на најдобар млад поет дебитант – „Поезија во глувата соба“.