fa92f48cb4c6b1988fd01124b4ed1cab

10 идеи за како да го дочекате студенилото подготвени

Полека но сигурно ја чувствуваме промената на температурите, која во изминатите неколку денови драстично се намали, и ни донесе и ветер, дожд и студенило.