GettyImages-200468211-001-870x580

Како фетусот реагира на расположението на мајката?

Бебето во стомакот го слуша срцето на мајката, но прима и сигнали за нејзината ментална состојба.

abs-woman

Како до стомачни мускули за рекордно време?

Пролетта е на прагот, а по неа доаѓа и долго очекуваното лето. Како конечно да ги оформите вашите стомачни мускули и да дојдете до посакуваната фигура? Науката доаѓа напомош!

4-38-750x400

Домашен сируп за висок имунитет и здрав стомак

Кога ќе почувствуваме дека сме поистоштени од вообичаено и немаме сила ниту за работа, ниту за било какво физичко напрегање, значи имаме потреба од заздравување на телото.

article-201472117052225522000

5 вежби за зацврстување на стомачните мускули

Стомакот е една од проблематичните зони за повеќето жени. Пасивниот начин на живот, стресот и консумацијата на нездрава храна се главни виновници за големото стомаче.

c700x420(1)

Ослободете се од овие навики и ќе добиете рамен стомак

Надуеноста на стомкот е чест проблем на современите жени поради што не сме задоволни со својот изглед па се подложуваме на ригорозни диети.