fullsize

Топ 6 вежби со столче за затегнување на целото тело

Времето се затоплува, а тоа значи полесна гардероба. Веруваме дека вишокот килограми кои ги добивте во текот на зимата ве загрижуваат. Затоа сега е вистинското време да направите нешто во Continue reading