small-apartment-Freshome-08

Малечок стилски апартман полн со шарм

Овој сладок апартман кој ви го прикажуваме подолу, е дефиниција за вкус, простор и функционалност, и покрај неговата скромна големина од само 40 метри квадратни.

one-room-Scandinavian-apartment-main-space

Сладок еднособен стан кој изгледа свежо и удобно

Овој примамлив еднособен стан е прекрасен пример дека со правилен дизајн и инспирација и малиот простор може да изгледа удобно.

Screen-Shot-2015-02-05-at-10.35.59-PM-660x942

Луксузен апартман сокриен во стара саат-кула во Њујорк

Лоцирана во Бруклин, Њујорк, веднаш до мостот Менхетен, некогашната саат-кула е изградена во 1915-та година.