Paris-Underground-03

Базени, клубови и ресторани во нефункционалните метро станици на Париз?

Француските студија „Oxo Architectes“ и „Laisné Associés“ ги соединија своите сили со цел да создадат комплетни трансформации на нефункционалните и зборавени метро станици во Париз.

img8444u

Писмо од читателка: Мрза на шалтерите на Автобуска станица – Скопје

„Се уште под имресии, решив да го пренесам моето негативно искуство со персоналот вработен во Автобуска станица Скопје.

_dsc4583_by_bojkovski-d8q01j9

Фото на денот: Минијатурно Скопје

[vc_row][vc_column][mk_image image_width=”800″ image_height=”600″ crop=”true” lightbox=”true” frame_style=”border_shadow” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″ src=”http://block.com.mk/wp-content/uploads/2015/05/dsc4583_by_bojkovski-d8q01j9.jpg”][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Необичен привид на Железничката станица – Скопје. Автор на фотографијата е Огнен Бојковски.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]