Depositphotos_24195655_original

Домашно средство за чистење на стаклени површини

Средството за чистење на прозори и огледала подготвено во домашни услови е одлична замена за средствата кои се продаваат по продавниците.

Screenshot_6

Што да правите кога ќе заборавите да ставите дезодоранс?

Само што се сетивте дека утрово заборавивте да ставите дезодоранс. Но, вие сте на работа и имате состанок за кратко во соба која со 50 степени. Самата помисла на тоа веќе прави Continue reading