Cody-Townsend-descenso

Коди Таунсенд – човекот кој му даде ново значење на зборот „екстремно“

Нашите редовни читатели знаат за нашата опсесија со екстремни активности но, спустот на Коди Таунсенд прикажан во видеото подолу, му дава сосема ново значење на зборот „екстремно“.

MTI5MDAyMzgzODQwNjgwNDE0

Спуст со велосипед од Хималаите

Маркетинг тимот на Mercedes-Benz има навистина премногу стил, а доказ за тоа е и ова возбудливо видео кое вклучува спуштање со велосипед од Хималаите.