maxresdefault

100 најдобри танц-сцени во едно видео

Уште едно видео кое стана вирално на „YouTube“, а не е ни чудо бидејќи во него се вметнати 100 најдобри танцови сцени од филмови, во комбинација со звуците на најголемиот Continue reading

IRaME1e (1)

Неверојатен спој на музиката и науката

Електронскиот музичар Најџел Стенфорд бил инспириран од киматиката (проучување на видливите вибрации на звукот) па решил да употреби вистински експерименти во неговиот музички спот за песната „Cymatic“.

kajmakovski

Погледнете го видеото за евровизиската песна на Кајмаковски

Денеска на „YouTube“ беше објавен спотот на Даниел Кајмаковски за песната со која на 19 мај ќе не претставува на Евровизија.