animal-chair-collection-hippo-sofa-maximo-riera-3

Повелете, седнете си на нилскиот коњ…

Максимо Риера, е името на креаторот на оваа интересна колекција мебел инспирирана од дивите животни, и едноставно насловена „Animal Chairs“.