1648

Кристално чисти плажи кои го одземаат здивот

Не постои чувство кое може да се спореди со онаа благосостојба со која се соочувате секогаш кога ќе се најдете на плажа, покрај кристално чиста вода и топол песок во Continue reading

Year_5_STILL

НАСА објави спектакуларно видео од сонцето

По повод петгодишнината од постоењето на Соларната опсерваторија, НАСА објави спектакуларна „timelaps“ снимка која прикажува како се менувало сонцето во последните пет години.