2-15-660x300

Шведска – земја од соништата

Древното Кралство Шведска е една од најпознатите високо развиени земји и со години котира меѓу првите позиции во светот по квалитетот и стандардот на живеење. Во оваа средина и природата Continue reading

DIY-Dreamcatcher-001

Како да направите ваш „ловец на соништа“?

[vc_row][vc_column][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Ловците на соништа (dream-catcher) потекнуваат од индијанските племиња. Тие се рачно изработени и се состојат од еден кружен обрач (најчесто направен од врба), испреплетен во мрежа со Continue reading