a_butterfly_feeding_on_the_tears_of_a_turtle_in_ecuador

Фото на денот: Пеперутка пие солза од очите на една желка

[vc_row][vc_column][mk_image image_width=”800″ image_height=”600″ crop=”true” lightbox=”true” frame_style=”border_shadow” target=”_self” caption_location=”inside-image” align=”left” margin_bottom=”10″ src=”http://block.com.mk/wp-content/uploads/2015/08/a_butterfly_feeding_on_the_tears_of_a_turtle_in_ecuador.jpg”][vc_column_text disable_pattern=”true” align=”left” margin_bottom=”0″]Пиењето на солзите на одредени животни од страна на пеперутките е познат феномен познат под името „lachryphagy“. Continue reading

Man holding bouquet of flowers and knocking on door

15 маки кои ги имаат оние кои се почуствителни во врската

Вашиот партнер често пати ви вели дека претерувате, но вие не го делите неговото мислење:

0805_lrap_06_z+color_art+purple_man_and_woman

За поредовен секс – избегнувајте ги овие работи

Истражувањата покажале дека многу двојки се незадоволни од сексуалниот живот, но не им е јасно зошто е тоа така.