aid301280-728px-Have-a-Sense-of-Humor-Step-6-Version-3

 Каков хумор има секој хороскопски знак

Што преферирате – црн хумор или пристојни шеги на кои никој не останува рамнодушен? Вашиот хороскопски знак открива каков тип на хумор преферирате и како успевате да ја подобрите атмосферата Continue reading