guns-n-roses

После долги години Guns N’ Roses ќе настпат во полн состав

Се чини дека Аксл Роуз и Слеш конечно се смириле. Една од најголемите кавги во светот на рок музиката, помеѓу фронтменот на оваа група и гитаристот е конечно завршена.