library-hotel-book-bed-tokyo-8-1000x500

Book and Bed Tokyo: хостел од соништата за љубителите на книгите

Страстни читатели, ова е хотелот за вас! Book and Bed Tokyo во основа е една симпатична книжарница со интересен дизајн, каде што може да ја минете ноќта. За оние кои сакаат читање Continue reading

80396b74_original-1000x500 (1)

Егзотични сместувања за одмор кои може да си ги дозволите

Кога размислувате за идеален одмор што ви паѓа на памет? Поглед на океан, зелени ридови во некое италијанско село или камени ѕидови и замоци?